Hvorfor skal man tage et kursus i selvforsvar?

Gennem et kursus i selvforsvar lærer du effektive strategier til at forsvare dig selv og andre i tilfælde af overfald. Du får styrket din selvtillid, din reaktionstid og du kommer i form, så du føler dig bedre klædt på til uforudsete situationer.

Et selvforsvarskursus henvender sig særligt til personer inden for erhverv, der ofte har med fysiske konflikter at gøre. Selvforsvar bidrager til en korrekt og effektiv konflikthåndtering samt en øget tryghedsfølelse for både medarbejdere og borgere.

 

Hvad lærer man på kurset?

På et kursus i selvforsvar vil du blive undervist, således du blandt andet lærer:

  • Generel viden om fysisk konflikthåndtering
  • Simple førerteknikker, greb og pacificeringsteknikker
  • Hvordan du gør mindst skade, mens du stadig har kontrol over situationen
  • Hvordan du beskytter dig selv i mødet med fysiske konflikter

Kurset kan desuden niveaudeles efter behov, så det matcher kursusdeltagerne alt efter, om det er nye teknikker, der skal læres eller blot genopfriskes.

Book nu

Hvem er kurset for?

Et kursus i selvforsvar kan være relevant for personer inden for en række forskellige brancher og erhverv. Særligt henvender det sig til personer inden for vagt og sikkerhed samt til medarbejder fx på bosteder eller lignende, hvor der er vigtigt at kunne håndtere fysiske konflikter med borgere.

Desuden kan et selvforsvarskursus ligeledes anvendes som en øvelse i teambuilding for virksomheder, der ønsker at prøve noget sjovt og anderledes til at ryste medarbejdergruppen sammen med.

Praktisk information om selvforsvarskurset

Som udgangspunkt vil kurset være en lektion af ca. 1,5-2 timer og opefter. Varigheden kan variere afhængigt af dine ønsker og behov, herunder hvor mange teknikker, der skal med, samt om det drejer sig om et førstegangs- eller et vedligeholdende kursus. Det er nemlig en god idé at få vedligeholdt teknikkerne for at være sikker på, at de læres ordentligt.

Kurset kan, ligesom vores førstehjælpskursus, både afholdes i egne eller i vores lokaler.