Serviceydelser

Arctico Security tilbyder et stort udvalg af sikkerhedsydelser. Det skyldes, at hvert sikkerhedsområde kræver specifikke kompetencer for at blive udført korrekt. Vi udvælger altid de medarbejdere, som har de bedste kvalifikationer og erfaring til at varetage din(e) opgave(r). Alle vores sikkerhedsydelser kan både købes som enkeltløsninger eller som en del af en pakkeløsning –Du kan vælge imellem følgende ydelser:

Vikarservice

Udover at tilbyde ydelser til private og erhverv tilbyder vi også vores vikarservice til opgaver inden for det offentlige

Læs mere

Vi tilbyder følgende service

 

Det offentlige

Bosteder

Plejehjem

Psykiatrien

Institutioner

Unge udsatte

Læs mere

Salg af alarm & overvågning

Læs mere

Vagt til koncert/festival

Behovet for sikkerhedsvagter til koncerter, festivaler, firmafester og natklubber, har aldrig været større end det er i dag.

Læs mere

Hundevagt

Vi tilbyder hundevagt, der effektivt vil fungere som din sikkerhed imod uvedkommende.

 

Læs mere

Tilsyn

Vi kører også gerne tilsyn på deres aktiver. Byggeplads eftersyn (efter aftale), sommerhus eftersyn..

Læs mere

Fast vagt

Portner – typisk ind-/ og udgangs kontrol, samt alm. service opgaver.

Læs mere

Ledsaget vagt

Vi tilbyder også ledsagervagt til bla. folk der af den ene eller anden grund er endt på institution.

Læs mere

Butiksdetektiv

Den civile butiksvagt går rundt i butikken og ligner enhver anden handlende med det formål at nedbringe tyverier og svind.

Læs mere

Vagt i butik

Butiksvagtens opgave her, er netop at være synlig og udvise autoritet. En butiksvagt holder øje med butiksindgang og kasselinjer.

Læs mere

Byggepladsvagt

Læs mere

Dørmand

Vi garanterer professionelle dørmænd der har gennemgået uddannelsen for dørmænd.

Læs mere

Fordelen ved at hyre vagter til at sørge for sikkerheden

At have sikkerhedsvagter tilknyttet kan være en fordel i mange sammenhænge. De sørger for at passe på alt det, som du ikke selv skal/behøver være opmærksom på. Mens du varetager dine egne opgaver, sørger vi for at udføre det arbejde, som vi i samarbejde med dig er nået frem til. Vi er med til at give dig en større tryghed med det arbejde, du skal have hjælp til. Du kan få et større overblik ved at tilkalde os. Vi er en vagtservice, som tilbyder sikkerhedsvagter til alle formål – og vi tager hver opgave alvorligt. For at kunne udføre opgaven korrekt, sørger vi derfor for at være velforberedte, så vores sikkerhedsvagter ved, hvad de skal være særligt opmærksomme på, når vi samarbejder med dig.

Hvorfor vælge Arctico Security til din næste opgave?

Hos Arctico Security er vores prioritering altid vores kunders sikkerhed. Det betyder, at alle vores sikkerhedsvagter har den nødvendige uddannelse samt får løbende ekstrauddannelse for at være beredte på nye problemer inden for sikkerhedsbranchen. Det betyder også, at vi ikke er den billigste vagtservice. Til gengæld udbyder vi altid kvalitetsydelser med et højt niveau af professionel ekspertise til konkurrencedygtige priser. Du kan derfor altid være sikker på, at dine opgaver bliver varetaget af professionelle sikkerhedsvagter.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Står du og skal bruge sikkerhedsvagter og udstyr til arrangementer eller daglig brug, kan du kontakte os i dag på 33 11 22 47 eller via mail på: info@arctico.dk og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Selvom vi har virksomhed i Holstebro, er vi et landsdækkende firma, der hjælper, hvor der er brug for det.