Hvad laver en byggepladsvagt?

En byggepladsvagt bidrager til at skærpe kontrol og adgang til byggepladsen, således uvelkomne holdes væk. En vagt kan ligeledes bidrage til at tyverisikre alt byggemateriel og værktøj, mens byggepladsen har lukket.

Arbejdsopgaverne for en byggepladsvagt kan tilpasses mange forskellige behov. Derfor tilbyder vi hos Arctico Security en fleksibel sikkerhedsservice til din byggeplads. En byggepladsvagt kan således både rundere løbende forbi under byggepladsens lukketid samt fungere som stationær vagt på pladsen, så der altid er nogen til stede. Desuden kan det variere, om der er ønske om eller behov for bare én eller flere vagter.

Book nu

Skræddersyet vagtordning

Der kan være stor forskel på byggepladsers og virksomheders sikkerhedsbehov samt prioritering heraf. Derfor tilbyder vi hos Arctico Security både faste ordninger samt skræddersyede løsninger i tilfælde af, at du og din virksomhed har særlige ønsker.

Vi ønsker altid at skabe den bedste løsning, der på bedste vis tilgodeser dine sikkerhedsbehov. Inden opstart sørger vi da altid for at holde et møde, hvor vi finder frem til, hvilket format bedst matcher din virksomheds behov. Efter mødet, der både kan foregå fysisk, online eller over telefon, kører vi desuden selv ud og ser byggepladsen, så vi kan lave en tegning og en arbejdsplan til de af vores medarbejdere, der skal stå for din vagtservice.

Vi har ansatte over hele landet, hvorfor vi kan tilbyde vagtservice til din byggeplads, uanset hvor i landet, den befinder sig.

Vores vagter

Hos Arctico Security vægter vi vores medarbejderes faglighed højt, da denne netop bidrager til vores kunders såvel vores egne vagters sikkerhed, mens de er på job.

Alle vores vagter er derfor uddannede og har som minimum gennemført et grundlæggende vagtkursus. Dertil er mange af vores vagter også uddannede sikkerhedsvagter. For at vores medarbejdere altid er på toppen, når de arbejder som vagter på byggeplads, sørger vi desuden for at tilbyde løbende kursus i både fysisk og psykisk konflikthåndtering samt kurser i førstehjælp.