Salg af alarm og overvågning

Når du skal have optimeret dit sikkerhedssystem med nye tilføjelser eller udskiftninger, er det vigtigt at vælge den rette løsning. Vær sikker på at du vælger den rigtige alarm eller det rigtige overvågningssystem, der passer til dit forbrug og til dine sikkerhedsbehov. Vi forhandler alarmer og overvågningssytemer til både erhverv og private kunder, og med en indgående viden til forskellige sikkerhedsløsninger og -strategier, står vi altid klar med råd og vejledning.

Overvej gerne hvilket behov, alarmen eller overvågningen skal opfylde. Er det på grund af tyveri, ren og skær tryghed, eller er det fordi, du ofte er bortrejst, at du ønsker at optimere dit sikkerhedssystem. Disse overvejelser kan være vigtige i forbindelse med valget af sikkerhedsløsning.

Book nu

Populære sikkerhedssystemer

Der kan være flere gode grunde til at ville benytte et alarmsystem. For mange giver det en stor tryghed, der i sig selv kan være årsag nok. Samtidig giver det et højt sikkerhedsniveau og skræmmer ligeledes indbrudstyvene væk. Hos Arctico Security forhandler vi primært alarmer og systemer fra Ajax.

Ajax’s alarmer kan både bruges af private og erhvervskunder og er et enormt brugervenligt og let betjeneligt system. Alle kan gå til systemet både via betjeningspanel og smartphone, og mange andre sikkerhedsløsninger kan integreres og kobles til via trådløse enheder.

Ajax’s alarmer giver en god kvalitet til fornuftige penge. Ved at håndplukke forskellige løsninger og systemer kan det desuden nemt skræddersys, så det netop passer til dit hjem eller din virksomheds sikkerhedsbehov.

Udover alarmer fra Ajax forhandler vi også alarmsystemer med kameraer samt overvågningssystemer til almen overvågning ved større butikker.

Er du i tvivl om, hvilken type overvågning du skal vælge?

Har du brug for vejledning til at finde den rette løsning, står vi hos Arctico Security klar til at hjælpe med gode råd. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og sikker, når du har valgt en sikkerhedsløsning. Vi vejleder så godt vi kan og har ligeledes teknikere, der kan svare på de mere tekniske spørgsmål. Desuden er det altid uddannede teknikere, der monterer dine sikkerhedssystemer.