Vikarservice

Udover at tilbyde sikkerhedsydelser til private og erhverv tilbyder vi også vores vikarservice til opgaver inden for det offentlige. Vi sørger for en ekstra hjælp til den daglige drift i det offentlige. Derfor er vi meget opmærksomme på særlige krav, så vi kan udføre den konkrete arbejdsopgave så godt så muligt. Som vikar er vi ikke kun ansvarlige for sikkerheden – vi hjælper også med daglige opgaver, hvis der skulle være brug for det.

Book nu

Vi hjælper det offentlige i hele Danmark

Når kommunale opgaver sendes til udbud blandt private virksomheder, står vi klar med et bud. Dette er ikke inden for bestemte kommuner – selvom vi er en virksomhed, som holder til i Holstebro, er vi landsdækkende. Det vil sige, at uanset hvor i landet der er udstedt en opgældende opgave, tilbyder vi at varetage den for jer. Det betyder også, at vi dækker alle regioner i Danmark.

Omsorgsvagt

Bosted

På bosteder sørger vi for ro og orden blandt beboerne – det kan vores vikarservice sørge for: Ved tilfælde af vold eller lignende står vores sikkerhedsvagter klar til at håndtere situationen. Om vagterne skal være uniformerede eller ej, er op til jer og beboerne. Vi tager altid hensyn til, hvilke forbehold vi kan tage for at skabe mere tryghed blandt beboerne.

Plejehjem

Uretmæssig, farlig opførsel kan ske på et plejehjem. Derfor er vores vagter synligt til stede, så alle er sikre på, at sikkerheden bliver varetaget af erfarne professionelle. Hvis der ikke er farlig opførsel, kan vi også hjælpe til med daglige opgaver.

Psykiatrien

Inden for psykiatrien kan det være vigtigt med et stabilt mandskab til at tage sig af sikkerheden. Medarbejdere og patienter på psykiatrien skal begge have de mest optimale forhold, så vi vil derfor assistere med en rolig og respektfuld behandling af alle inden for institutionen.

Når vi sender vores medarbejdere ud, er det folk, som har erfaring med at varetage psykisk syge. De ved, hvordan man skal sørge for patienterne, men er samtidig fleksible ift. specifikke teknikker, som afdelingen gør brug af.

Offentlige institutioner

Både inden for og uden for de offentlige institutionernes åbningstid står vi klar til som vagtfirma. Det kan være ekstra sikkerhedsudstyr til at stoppe indbrud og tyveri, men det kan også være synlige vagter, som holder øje med både medarbejdere og andre. Synligheden af vagter vil give mere ro til alle involverede.

Unge udsatte

For at sikre de unges sikkerhed bruges der løbende sikkerhedsvagter til at holde øje med de unge, hvis de er i risiko for skade på sig selv eller andre. Vores vagter er derfor udrustede til at håndtere både omsorgskrævende situationer og sikkerheden for både de unges og andres skyld. I sådanne tilfælde kan en fast vagt anbefales, så de unge allerede kender dem, der varetager sikkerheden.